The Color Run

Na zes jaar kleurde op zondag 9 september 2018 de Haarrijnseplas in Utrecht alle kleuren van de regenboog tijdens de allerlaatste editie van de meest vrolijke en kleurrijke run van de planet; The Color Run™! Tijdens deze Super Hero Tour legden wij samen met onze Color Family als ware helden voor de laatste keer de meest kleurrijke kilometers van ons leven af. Nike Trainer Lars Schuijling en DJ Gilton Franklin verzorgden een te gekke opwarming, waardoor onze duizenden renners goed beslagen ten ijs begonnen aan het parcours voor een run van 5 of 10 kilometer.

Bekijk aftermovie
Jaarseptember 2018
Locatie Utrecht

Alle kleuren van de regenboog

Onderweg werden zij in de verschillende kleurenzones ondergedompeld in alle kleuren van de regenboog om vervolgens bij de finish als ware helden te worden onthaald en hun felbegeerde UNICORN-medaille in ontvangst te nemen. Eenmaal terug op het festivalterrein barstte het feest los met DJ Amir Charles & MC Mavis en DJ Joshua Walter & MC Larz.

Massale kleurengooi-momenten

Natuurlijk was het feest niet compleet zonder een aantal te gekke massale kleurengooi-momenten, met als klap op de vuurpijl, de speciale ALLERLAATSTE massale kleurengooi van onze gehele Color Family.