About

I'd rather die on an adventure than live standing still.V.E. Schwab

Wellicht ken je ons nog niet zo goed, maar je hebt vast weleens van onze projecten gehoord. Zo combineerden wij voor het eerst fun en run met The Color Run™, organiseerden we de eerste collectieve nieuwjaarsviering met Het Nationale (Kinder) Vuurwerk in Rotterdam en later Electric Fireworks in Amsterdam, en zetten we de corporate evenementenmarkt van Nederland op z’n kop met KPN The Digital Dutch. Maar we hebben nog veel meer gedaan! Benieuwd? Kijk gauw naar onze cases!

Fjuze is een technisch-creatief evenementenbureau dat unieke, innovatieve en spectaculaire evenementen creëert, produceert en uitvoert voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt.

We are Fjuze

Creatie is onze core en een strakke productie is de norm. Met onze ervaring, expertise en creativiteit gaan wij op zoek naar een sensationele ervaring voor de bezoekers van jouw evenement, maar zorgen we ook dat onze grootse plannen realistisch en praktisch haalbaar zijn.

No pain, no gain

Wij zijn een klein team met grootse ambities waarbij iedereen op zijn of haar eigen wijze een waardevolle bijdrage levert. Stuk voor stuk doen wij waar we goed in zijn en wat we het allerleukste vinden. Elke dag werken wij om het onmogelijke mogelijk te maken, waanzinnige ervaringen te verzinnen en om deze tot in de perfectie uit te voeren. Of wij hier nou een nacht voor moeten doorhalen, tot ons knieën voor in de modder moeten staan, of onszelf in de gekste bochten moeten wringen – alles voor de show!

Onze aanpak

Een klein maar fijn team zorgt ook voor een persoonlijke aanpak. Je zit bij ons aan tafel met de makers en de bedenkers en wordt tijdelijk deel van onze familie. Wij werken dan ook niet voor, maar wij werken met. Wij ontzorgen niet, maar wij gaan samen met jou het creatieve proces aan om gezamenlijk het beste resultaat na te streven. Met ons samenwerken vergt dus een beetje lef en een open mind. Op deze manier ontstaan dan ook de meest grensverleggende ideeën.