Team

Daar ben ik weer, Philip. Graag vertel ik jullie nog iets meer over het Fjuze team:

Klein team
Fjuze bestaat uit een klein team, waarin iedereen een eigen expertise heeft. En eerlijk; ik sta elke keer weer versteld van wat zo’n kleine club neer kan zetten. Dat gaat trouwens niet zonder slag of stoot. Ook al ken ik maar weinig bedrijven waar ze alleen maar doen wat ze leuk vinden, soms geeft het ze slapeloze nachten. Zijn ze deze keer toch te ver gegaan in hun plannen? Nee, het lukt áltijd. Alles voor de show.

Makers én bedenkers
Die slapeloze nachten komen omdat ze zelf de makers én de bedenkers van hun evenementen zijn. Het valt me op dat elk facet tot in de puntjes wordt gepland. Dat betekent vaak dat de grenzen van de techniek worden opgezocht, of overschreden. Soms wordt er speciale software geschreven, puur en alleen om dit evenement mogelijk te maken. En elk facet betekent ook echt elk facet. Van de constructie van het podium, tot de inhoudelijke storyline, tot de crewcatering. Over alles is zelf nagedacht.

Samen met jou
En, goed om te weten: hoewel het team Fjuze een onvergetelijk evenement neerzet, ze doen dat het liefste door samen met jou te werken, niet voor jou. Jij zit direct aan tafel met de makers en de bedenkers. Je gaat vanzelf mee in de energie en de creativiteit. Ook jij draagt bij aan het eindresultaat. Dat is hoe ze het beste werken en dat heeft hen gebracht waar ze nu zijn.