Fjuze in samenwerking JMR Event Makers

Het Nationale (Kinder) Vuurwerk

Al dertien jaar organiseren wij Het Nationale Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam en sinds enkele jaren is Het Nationale Kinder Vuurwerk hier ook niet meer weg te denken. Samen met 60.000 bezoekers en onder begeleiding van muziek van het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben we tijdens de jaarwisseling 2019 – 2020, op de Erasmusbrug, dan ook groots het nieuwe jaar ingeluid. Naast de uitbreiding van Het Nationale Vuurwerk (met shows in Hoek van Holland en Nesselande) werd er dit jaar ook gevolgen met een drone. Dit is nog nooit eerder in Europa gedaan, en daarom was hier een speciale vergunning voor nodig. Verder werd er gebruik gemaakt van eco-vuurwerk waardoor de kleuren van het vuurwerk nog mooier en helderder waren.

Bekijk aftermovie
JaarDecember 2019
LocatieRotterdam

Op alle RTL zenders te zien

Het spektakel werd wederom uitgezonden op alle zenders van RTL en gepresenteerd door Jaap van Deurzen wie samen met burgermeester Aboutaleb om 00:00 uur het vuurwerk ontstak. Het nieuwe jaar is spectaculair ingeluid!

Het Nationale Vuurwerk uitgebreid met twee nieuwe locaties

Ook op twee nieuwe locaties, Hoek van Holland en Nesselande waren spectaculaire vuurwerkshows te zien!

Het Nationale Kinder Vuurwerk

Tijdens de jaarwisseling 2019-2020 vond voor het derde jaar op rij om 19:00 uur speciaal voor de kleintjes onder ons Het Nationale Kinder Vuurwerk bij de Erasmusbrug in Rotterdam plaats. Naast het vuurwerkspektakel was er veel leuks te doen voor de kids; Woezel & Pip, Shaun het Schaap en Buurman en Buurman waren aanwezig, er werden Smikkelbollen uitgedeeld, Tim Senders was aanwezig om samen met iedereen af te tellen en om samen met de loco-burgermeester van Rotterdam het vuurwerk te ontsteken. Als klapper op de vuurpijl heeft het NOS Jeugdjournaal live verslag.