Klaas
Naam: Klaas
Bijnaam: De Hoofdschnitzel
Functie: Eigenaar & Creatief
Werkzaam bij Fjuze sinds: het begin
Over Fjuze:

Ik denk dat onze cultuur heel open is. No boundaries. Ik denk dat je dat ook terugziet in ons werk. Een hecht team dat samen altijd de grenzen opzoekt en hier het liefst een klein beetje overheen gaat om het eindresultaat beter te maken.

Sanne over Klaas:

Klaas denkt niet binnen de vaste lijnen en bedenkt soms dingen die onmogelijk lijken. En tóch, op de een of andere manier, lukt het altijd wat in hij zijn hoofd heeft.

Robbie
Naam: Robbie
Bijnaam: Chef Zekerheid
Functie: Mede-eigenaar & Uitvoerend Producent
Werkzaam bij Fjuze sinds: het begin
Over Fjuze:

Ik lig vaak wakker van de dingen die we hebben bedacht. We hebben geen product, maar we creëren steeds nieuwe dingen die nog niet bestaan.

Gabriëlle over Robbie:

Robbie denkt aan alle 100 dingen die fout kunnen gaan en anticipeert daarop. Als we hem niet hadden gehad, dan waren er heel veel dingen niet in één keer goed gegaan.

Sandra
Naam: Sandra
Bijnaam: The Queen "B", ohnee "S"
Functie: Mede-eigenaar, Projectleider & Creatief
Werkzaam bij Fjuze sinds: 2018
Over Fjuze:

We nemen geen genoegen met gemiddeld of goed. Als een klant tegen ons zegt “goed gedaan”, dan kunnen we wel huilen. Dat is écht geen optie, het moet gewoon fantastisch zijn, of niet.

Klaas over Sandra:

Sandra is onze kritische en perfectionistische noot, op een prettige manier en daardoor wordt alles altijd beter. Omdat zij creatief en productioneel kan samenbrengen, is zij altijd net dat stapje verder.

Gabriëlle
Naam: Gabriëlle
Bijnaam: De Backstage Boss
Functie: Producer
Werkzaam bij Fjuze sinds: 2020
Over Fjuze:

Klaas komt nog een keer bij mij aan met de vraag voor 30 roze kamelen met lampen erop. Maar zelfs zoiets onmogelijks regelen we. We rocken het gewoon, linksom of rechtsom.

Sandra over Gabriëlle:

We zouden allemaal uitgehongerd zijn, geen dak boven ons hoofd hebben en zonder spullen zitten als Gab er niet was. Ze zorgt ervoor dat iedereen zo goed mogelijk verzorgd wordt en zijn of haar werk op de beste manier kan uitvoeren.

Gioia
Naam: Gioia
Bijnaam: De Campagne Commandant
Functie: Brand Manager
Werkzaam bij Fjuze sinds: 2018 als stagiair, later als producer, nu terug van weg geweest sinds 2023, maar nooit helemaal weggeweest
Over Fjuze:

Bij ons is het eindresultaat zó belangrijk, dat ook als dit betekent dat we er drie nachten voor door moeten bouwen, dan doen we dit. Velen verklaren ons dan voor gek, maar omdat we het met z’n allen doen, is het niet eens erg. Ik vind het altijd heel bijzonder dat ik onderdeel mag zijn van hetgeen dat wij doen.

Robbie over Gioia:

Laat Gi het maar doen. Dan komt het én goed én gebeurt het goed. Mensen lopen gewoon met haar weg.

Sanne
Naam: Sanne
Bijnaam: De Productietijger
Functie: Producer
Werkzaam bij Fjuze sinds: 2022 als freelancer
Over Fjuze:

Fjuze is het enige bedrijf dat ik ken dat zo klein is, maar zulke grote dingen doet. Dat komt echt door het hechte team, en de mensen die ze om zich heen hebben.

Gioia over Sanne:

Wat je ook tegen Sanne zegt of aan haar vraagt, het antwoord is altijd: “regel ik”. En dat is dan ook precies wat ze doet, altijd.

Hans
Naam: Hans
Bijnaam: De Commissaris
Functie: Strategisch adviseur, voorheen CEO Visa Europa
Werkzaam bij Fjuze sinds: het begin
Over Fjuze:

Als ik bij Fjuze binnenstap, word ik al vrolijk van de creatieve energie en het ongeremde jeugdig elan.

Het team over Hans:

Hans is met regelmaat bij Fjuze om iedereen weer even met beide benen op de grond te krijgen en helpt met de juiste koers te bepalen en vast te houden. Altijd spannend als hij weer komt, want met al zijn ervaring kan hij zo al onze grootste dromen en plannen van tafel vegen.