Wie zijn wij

Fjuze is een energiek en creatief evenementenbureau in Amsterdam. We creëren eigen events en voeren ze uit tot in de kleinste details. We ontwikkelen samen met anderen originele concepten. En we signaleren internationale event trends, kopen licenties aan en vertalen die naar innovatieve evenementen voor de Europese markt. Dat doen we voor consumenten en partijen die echt iets bijzonders willen!
Fjuze komt het beste tot zijn recht in samenwerking met partners die lef hebben. Die risico’s durven nemen. Want als wij met zo’n partij samenwerken, ontstaan grensverleggende ideeën. We luisteren en verplaatsen ons in de wensen en behoeften van opdrachtgevers. We bundelen krachten en denken in kansen en nieuwe mogelijkheden. De cruise control staat bij ons standaard uit.
Zo is Fjuze in staat om de ultieme beleving voor bezoekers van evenementen te realiseren. Wij gaan voor de ultieme live interactie tussen event en bezoeker. Voor dat ene magische moment. Dat is het moment dat er toe doet. Dat is waar we goed in zijn. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Dat is waar we keihard voor werken en wat we waarmaken. Dat is Fjuze.